gemotiveerd en duurzaam gezond gewicht bereiken en behouden
Home > Diensten > Gewichtsbeheersing

Gewichtsbeheersing

Tijdens het eerste consult maak ik een analyse van uw voedingsgewoontes, ik bekijk uw lengte, gewicht en lichaamssamenstelling. Samen bespreken we uw leefgewoonten en uw wensen. Op basis hiervan geef ik een persoonlijk en passend advies. Daarna stellen we samen een reëel en haalbaar doel op, aangepast aan uw eet- en leefstijl.

Het is in de meeste gevallen alleen maar mogelijk om blijvend af te vallen, door denken en doen te veranderen.
De coaching is erop gericht om GezondGewicht te behalen en te behouden. De coaching bestaat grotendeels uit kennisoverdracht over voeding, bereiding & gebruik en uit praktische tips. Tijdens dit proces verandert u uw eetpatroon op een voor u prettige wijze. Als u uw gezonde gewicht heeft gehaald stopt het niet: u bent anders gaan eten en gaan leven. Dat is het blijvende geheim achter de aanpak.

Uw doel is mijn missie: Als u uw gewicht behaald hebt, is mijn doel bereikt. U heeft een belangrijke stap gezet in een leven met een gezond gewicht en een gezond leefpatroon. U kunt daar mee verder.

Is dit waar u al lang naar gezocht heeft? Vul het contactformulier in, stuur een e-mail of bel me op tel. 06- 13 53 04 22.