gemotiveerd en duurzaam gezond gewicht bereiken en behouden
Home > Inge Lukassen

Inge Lukassen

Door vele jaren werkzaam te zijn in de gezondheidszorg weet ik wat de gevolgen kunnen zijn van minder gezonde voeding, onder- en overgewicht. Het kan gezondheidsklachten opleveren met in de toekomst blijvende gezondheids-problemen.
Een gezonde eet- en leefstijl is belangrijk voor een energieker leven met minder gezondheidsrisico.

Vanwege mijn interesse in voeding en lekker eten ben ik mijn kennis hierin gaan verbreden. Bewust heb ik gezocht naar een geaccrediteerde (erkende) opleiding die mij het juiste gevoel gaf. Mijn ervaring in de gezondheidszorg heeft hierin de doorslag gegeven.

Uiteindelijk heb ik besloten de opleiding tot erkend gewichtsconsulente te volgen. Hierdoor ben ik jaarlijks verplicht om bij- en nascholingen te volgen. Op deze manier blijf ik altijd van de nieuwste ontwikkelingen op de hoogte. Voor u garandeert dit professionele coaching en advisering om een GezondGewicht te behalen én te behouden.

In 2010 ben ik mijn praktijk Perspectief GezondGewicht gestart. De mensen die ik begeleid variëren van jong tot oud, dik tot dun, lang tot kort, van nauwelijk tot zeer sportief, mannen en vrouwen. Velen zijn al lang bezig met hun gewicht. Steeds weer blijkt dat dit niet een kwestie is van weer een dieet volgen, maar van een gezamenlijke aanpak, een grondig voedings- en leefstijladvies en goede en langdurige coaching.

Dat levert u het perspectief op een gezond gewicht.


Overgewicht begint soms al bij kinderen vanaf vier jaar. Ook bij pubers neemt het steeds meer toe.
GOEDE VOEDING BEGINT BIJ DE BASIS.
De uitdaging hierin deed mij besluiten mij te specialiseren in Kind en Voeding. Centraal daarbij staat het coachen van kind en omgeving: familie, jonge kinderen en/of pubers.


Als erkend voedings- en gewichtsconsulente ben ik aangesloten bij
de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland